woensdag 20 juli 2011

De schrik van mijn leven...

Ja, ik weet het... het klinkt gek maar als je zoiets bovenop je kast voelt liggen zonder te zien wat het is, denk je aan het meest onwaarschijnlijke en schrik je toch wel even...

6 opmerkingen:

Walter zei

Hellup, das de Goudse lintworm!!!
;-) Slaap lekker.

bea zei

Wat is dat? Een stuk elastiek? hahaha, kan me in ieder geval voorstellen dat je u rotschrikt als je iets voelt zonder het te zien.
Ooit zag ik zo een programma op tv: mensen moesten in het donker dingen betasten en raden wat het was. Ik heb me daarmee te pletter gelachen, de ooooo's en aaaa's en yyyyyy's...ik vond het super om te zien (als ik zelf schrik vind ik het niet zo super)

joten zei

woehaaaaaaa, een riem in slangenleer? :-)

fotorantje zei

waarom moet ik nu plots denken aan het serpent op je werk

Sakkerlien zei

@Walter: Euhhhh goeiemorgen dan maar ;-))

@Bea: het meest hilarische vond ik één of andere kandidate die zich de longen uit het lijf schreeuwde om daarna vreselijk lachend vast te stellen dat ze omringd was door... badeendjes!!! Haar reactie was goud waard

@Joten: lach jij nu met mij of wa???

@Rantje: Hahahaha zelfs ik dacht nog zo ver niet, ik zou er zeker geen foto van nemen maar ik vind je vergelijking héél toepasselijk!!! ;-)))

Sakkerlien zei

Even verduidelijken: er staat een half zakje bloem bovenop mijn keukenkast en zoiets sluit ik met een stevige elastiek maar blijkbaar was die elastiek versleten en toen ik naar het bewuste zakje greep, voelde ik plots "iets" vreselijk eng liggen naast het zakje.... gilde en zette een stap achteruit... tot ik zag wat mij zo deed gillen.... woehahahahahahaha ik heb mij toen een breuk gelachen ;-)))