zondag 20 januari 2013

Bezoek6 opmerkingen:

joten zei

wauw, allez jong, prachtige foto's!!!!

A van de Aa zei

Ik heb maar weinig van die rakkers gezien vandaag, volgens mij zijn ze bij je aan het schuilen.

fotorantje zei

oooh zoveel variatie in je bezoekers
en zelfs een roodborstje, dat is me nog niet gelukt

super foto van vliegend pimpelmeesje

Sakkerlien zei

Ja An, ontzettend veeeeel foto's genomen... maar dat roodborstje was eerlijk gezegd een complete verrassing voor mij... tot vandaag had ik nog geen opgemerkt deze winter. En plots zag ik wat roods, ik was zo opgewonden dat ik teveel bewoog en weg was ie... gelukkig kwam hij/zij terug... er was zelfs even een 'woordenwisseling' met meneer merel want ze eten blijkbaar beiden uit hetzelfde bakje op de grond... uiteindelijk aten ze allebei apart ;-))
Ik kan uren zitten kijken...

bea zei

Mo zeg! Wat schoon volk daar bij u. Heel mooie foto's! Hier alleen merels en duiven en heel af en toe een roodborstje dat vanmorgen tot aan de achterdeur kwam. Maar langst geen kanten kan ik van die vogels een goeie foto nemen...ze zijn erg op hun privacy gesteld, de dikkenekken :-)

Sakkerlien zei

Ik woon hier nu bijna 5 jaar en ik stel vast dat het ieder jaar drukker wordt. Ik herinner mij nog levendig de tijd dat ik mezenbollen en nootjes moest wegkappen omdat er schimmel op stond, zo weinig succes had mijn terras... Tegen nu!!!! Jawadde echt zalig... Heb dat onlangs gelezen dat je moet volhouden, dat de vogels op den duur wel de weg naar jouw eten vinden.