donderdag 11 juni 2015

Vogelbadje

Wat vind je van mijn nieuwste aanwinst? Ik kijk er echt naar uit om mijn gevederde vriendjes te zien drinken of nog leuker: een badje te zien nemen!!! 
En zie hoe goed mijn vlinderstruik het weer doet... Ik ben helemaal klaar voor de zomer!
4 opmerkingen:

fotorantje zei

whaw! zie dat nu, zo mooi!
en hopelijk krijg je veel gefladder
k zal mij eens moeten installeren aan je raam met mijn fototoestel :-)

bea zei

Eerst dacht ik dat er een schaal kattenbrokjes onder dat vogelbad stond (en ik dacht: wat een wreedaard)....'t zijn steentjes zeker??
BIJZONDER schoon!! Moest ik een vogel zijn, ik kwam er zeker in badderen, echt heel mooi!! En die vlinderstruik van u...dat is een speciaal geval. Die blijft het maar doen in die pot, ongelooflijk. Vaste planten in pot, bij mij lukt dat niet.

A van de Aa zei

Zo te zien ben je er inderdaad helemaal klaar voor en ik hoop dat er vele bij je langs komen voor een frisse duik.
Keep it cool en fijn weekend.

Chantal zei

Hummm Rantje, steeds welkom maar veeeeel geduld zul je moeten hebben, tot nu toe nog niet veel gezien...

Hahaha Bea, kattenbrokjes? 't Zijn inderdaad steentjes, ik denk dat deze schaal te glad is voor vogelpootjes en met die steentjes zouden ze meer grip moeten hebben....
Ja, mijn vlinderstruik doet het weer goed.... Eén keer per jaar flink snoeien, maar dan ook écht flink, meer doe ik niet... dit is wel een stek van mijn 'oude' struik. Ben zo blij dat ie het gehaald heeft!!! Met dank aan die supercollega, hij stak mijn stek bij hem in de grond. Vorig jaar kwam de struik bij mij weer in mijn pot en hupsakee, hij heeft zich netjes aangepast :D

A, ik hoop zo dat ik dat eens mag bewonderen...